Enostavna pot do zdravih navad

Naročanje na prehranska dopolnila je priročno in praktično.

Hur det fungerar

sea

KORAK 1

Katere dodatke potrebujete?

Prehranska dopolnila so točno to, kot se sliši – dodatek določene snovi v prehrano. Pogosto so to vitamini, minerali, maščobne kisline, aminokisline, mlečnokislinske bakterije ali zeliščni izvlečki. Na vse, od našega imunskega sistema do naših možganov, vpliva to, kaj jemo in kako telo absorbira hranila, a kaj točno vam manjka in česa morate dobiti več, je zelo individualno. Zato ustvarjamo izdelke, ki so čim bolj učinkoviti za vaše telo. Sestavine izbiramo na podlagi znanosti. Nato uporabimo oblike vsakega hranila, ki jih telo najlažje prebavi in ​​absorbira.

Učinek novih navad ni takoj očiten, zato smo naše prehranske dodatke zapakirali v naročniško obliko, da lahko sčasoma hitro usvojite spremembe. V prvem koraku izberite izdelke, ki se najbolje ujemajo s tem, kar želite doseči.

KORAK 2

Začnite s svojo naročnino

Najbolje je, da telesu dajemo enak odmerek prehranskega dopolnila vsak dan, brez prekinitev. Naše naročnine so prilagojene tako, da vam dopolnila nikoli ne bo zmanjkalo ali se vam zgodilo, da bi si nabrali nepotrebnih zalog prehranskih dopolnil.

Menimo, da bi moralo biti jemanje dodatkov priročno in enostavno. Zato so vaši vitamini in minerali redno dostavljeni neposredno v vaš nabiralnik.

KORAK 3

Naročnino lahko spremenite, prekličite ali začasno zaustavite, kadar koli želite.

Kadar koli lahko spremenite, na katera prehranska dopolnila se naročite, začasno ustavite ali prekinete naročnino: brez zavezujočega obdobja, brez obveznosti nakupa.

Na strani Moja naročnina se lahko preprosto odločite za osebne odločitve ali se obrnete na našo službo za pomoč strankam, ki vam bo pomagala prilagoditi vašo uporabo prehranskih dopolnil Grace.

KORAK 4

Je oseb, ki potrebujete dodatke več?

Ko ugotovite, da je nekaj dobro za vas, pogosto želite enako svojim najdražjim. Naše naročnine je enostavno prilagoditi, tako da prehranska dopolnila zadostujejo vsem v vašem gospodinjstvu.

Udobno in brez tveganja

Neprekinjena dostava neposredno na vaš dom
Prehranska dopolnila so priročno dostavljena neposredno v vaš poštni predal.

Zaustavite ali spremenite interval
Kadar koli lahko začasno zaustavite naročnino ali spremenite pogostost prejema pošiljk.

Brez zavezujočega obdobja
Ne uveljavljamo zavezujočega obdobja ali obveznosti nakupa. Odjavite se, kadar koli želite.

14-dnevna pravica do odstopa
Če obžalujete, lahko seveda uveljavite svojo pravico do odstopa v 14 dneh od datuma naročila.