Katere dodatke potrebujete za boljše zdravje?

Želimo vam dati navdih za zdrav življenjski slog in vam svetovati, kateri izdelki ustrezajo vašim ciljem.

Tips and advice

sea

Seznam sestavin

Preberite več o lastnostih naših sestavin.

Astaxantin finns t ex i alger samt lax och är en antioxidant som skyddar cellerna mot antioxidativ stress.
Vitamina B6 in B12 prispevata k normalni presnovi energije, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihičnemu delovanju. B6 in B12 prispevata tudi k pravilni tvorbi rdečih krvnih celic in delovanju imunskega sistema. Prav tako zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost.
Cink prispeva k normalnemu: ravnovesju kislosti, presnovi ogljikovih hidratov, kognitivni funkciji, sintezi DNK, plodnosti in razmnoževanju ter ohranjanju normalne strukture kosti, nohtov, kože in las. Cink prispeva k ohranjanju normalne ravni testosterona v krvi in ​​k normalnemu delovanju imunskega sistema ter ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Baker prispeva k normalni presnovi energije, transportu železa, pigmentaciji las in kože, normalnemu delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Magnezij med drugim prispeva k zmanjšanju utrujenosti in k normalni presnovi energije. Magnezij prispeva tudi k delovanju živčnega sistema, normalnemu delovanju mišic ter ohranjanju zdravih zob in strukture kosti.

Ökar fysisk och psykisk energi. Q10 je vitaminu podobna snov, ki je prisotna in potrebna v energetski tovarni naših celic – mitohondrijih.

Ginseng zagotavlja fizično in duševno energijo in dobro počutje, spodbuja učenje in čuječnost.
Vitamin D prispeva k pravilni absorpciji/porabi kalcija in fosforja. Vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi. Vitamin D prispeva k ohranjanju normalne strukture kosti, zob in delovanja mišic. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri procesu delitve celic.

Naše tri zvezde vodnice

Naravne sestavine
Uporabljamo samo snovi, ki so bile ekstrahirane na način, ki ne škoduje naravi ali človeku in uporabljamo naravne sestavine, ki so čim bolj sledljive za nadzor celotnega procesa – od kmetije do vilic.

Visoka kakovost
Vedno izbiramo certificirane sestavine – tako učinkovine kot pomožne snovi – visoke kakovosti, da telo bolje absorbira naša prehranska dopolnila.

Bonus učinki za zdravje
Vedno poskušamo kombinirati različne sestavine, tako da se med seboj okrepijo in dajejo bonus učinke. Imenujemo ga pospeševalnik večkratnih učinkov.

O prehranskem dopolnilu Grace

Odgovori na vprašanja o sestavi naših prehranskih dopolnil

Prehranska dopolnila so živila, namenjena dopolnjevanju raznolike dnevne prehrane in so koncentriran vir vitaminov, mineralov ali drugih snovi. Snov, ki je značilna za prehransko dopolnilo, mora biti hranilo, kot je vitaminska ali mineralna snov, ali druga snov s prehranskim ali fiziološkim učinkom. Prehranska dopolnila lahko med drugim vsebujejo tudi vlaknine, aminokisline, maščobne kisline in ogljikove hidrate ter kot drugo značilno snov, rastlino, zelišče ali mikrob.
Prehranska dopolnila so dopolnilo k raznoliki in uravnoteženi prehrani ter zdravemu načinu življenja. Različni dejavniki lahko povzročijo, da v svoje telo ne dobite dovolj različnih snovi. Če trdo vadite, boste morda potrebovali dodaten dodatek vitamina C, ki bo prispeval k delovanju imunskega sistema. Če ste starejši, boste morda, zlasti v temnejših letnih časih, potrebovali več vitamina D za vzdrževanje normalne strukture kosti. Uživanje prehranskih dopolnil je način, da poskrbite, da boste zaužili dovolj bistvenih snovi.
Naš sistem kakovosti zagotavlja, da mi in naši dobavitelji izpolnjujemo vse bistvene standarde in predpise. To se nanaša na sestavine v naših izdelkih, njihovo sestavo in čistost, obsežno znanstveno dokumentacijo o učinkih sestavin in označevanje izdelkov.

Naša prehranska dopolnila so higiensko pakirana in zaprta. Izdelana so po najvišjem možnem standardu z naslednjimi certifikati proizvodnega obrata: Globalni standard za varnost hrane in standard sistema upravljanja varnosti hrane ISO22000: 2005.

Velik poudarek dajemo izvoru naših izdelkov in uporabljamo samo visokokakovostne in čiste sestavine dobro dokumentiranih dobaviteljev. Za vsako komponento imamo specifikacije, kot tudi certifikate izdelkov in proizvodne dokumente za vsa prehranska dopolnila. Vsaka dobava ima potrdilo o analizi, ki potrjuje informacije, ki jih vsebuje recept, o fizikalnih lastnostih tablete/kapsule, kemijskih rezultatih nekaterih vitaminov in mineralov ter mikrobiološke kakovosti.

V kolikor naši dodatki vsebujejo ribje olje, imajo certifikat Friend-of-the-Sea in prihajajo od dobaviteljev, ki uporabljajo ekološko trajnostne metode ribolova.

Podjetje trži prehranska dopolnila in ne zdravila na recept. Nujno je prebrati kazalo vsebine. Navodila za uporabo izdelkov so priporočila, kupec pa se mora prepričati o primernosti prehranskih dopolnil. Naši izdelki se ne prodajajo za lajšanje, zdravljenje ali kakršen koli medicinski učinek, ampak so in bi morali biti le dodatek k vaši redni prehrani in jih uporabljajo že zdravi ljudje. Jemanje prehranskih dopolnil je lahko nevarno, na primer v primeru prekomernega uživanja, hude prekomerne telesne teže, nosečnosti ali pri uživanju dodatkov skupaj z drugimi pripravki in zdravili, zato se morajo uporabniki pred uporabo naših izdelkov posvetovati z zdravnikom. Če imate alergije, morate pred naročilom/uporabo izdelka prebrati kazalo vsebine. Tako se lahko prepričate, da ne vsebuje nobene snovi, na katero bi lahko negativno reagirali.

Če imate alergije, morate pred naročilom/uporabo izdelka prebrati kazalo vsebine. Tako se lahko prepričate, da ne vsebuje nobene snovi, na katero bi lahko negativno reagirali. Ljudje z alergijami na katero koli sestavino morajo biti zelo previdni.

Nosečnice in doječe ženske ne smejo uporabljati naših dodatkov Xantan in Reducer za uravnavanje telesne teže, predvsem zato, da zmanjšanje telesne teže ne vpliva na otroka. Obstaja tudi tveganje, da lahko ginseng v Reducerju vpliva na otroka in povzroči povečano čuječnost.

Podjetje trži prehranska dopolnila in ne zdravila na recept. Naši izdelki se ne prodajajo za lajšanje, zdravljenje ali kakršen koli medicinski učinek, ampak so in bi morali biti le dodatek k vaši redni prehrani in jih uporabljajo že zdravi ljudje. Jemanje prehranskih dopolnil je lahko nevarno, na primer v primeru prekomernega uživanja, hude prekomerne telesne teže, nosečnosti ali pri uživanju dodatkov skupaj z drugimi pripravki in zdravili, zato se morajo uporabniki pred uporabo naših izdelkov posvetovati z zdravnikom.