Grace Wellness – enostaven način za vzpostavitev dragocenih navad

Prehranska dopolnila na osnovi visokokakovostnih surovin in švedskega strokovnega znanja.

Girl

Vita-C Plus

Švedska znanost in svetovne sestavine

Grace Wellness ponuja prehranska dopolnila, ki temeljijo na švedskih raziskavah in visokokakovostnih sestavinah. Svoje izdelke prodajamo izključno v obliki naročnine in jih dostavljamo neposredno v vaš poštni nabiralnik po cenah, ki si jih lahko privoščijo vsi, da si lahko pridobite dragocene navade.

Ne glede na to, ali so naše skrbno izbrane sestavine sestavljene iz ribjega olja s certifikatom FoS iz slanikov in inčunov z visoko vsebnostjo maščob ali skrbno ekstrahiranih bioflavonoidov iz citrusov, proizvodnja vseh naših dodatkov temelji na znanstvenih ugotovitvah in proizvodnji v strogo nadzorovanih obratih. Vse to zato, da lahko kot potrošnik zaupate našim izdelkom.

Naše tri zvezde vodnice

Naravne sestavine
Uporabljamo samo snovi, ki so bile ekstrahirane na način, ki ne škoduje naravi ali človeku in uporabljamo naravne sestavine, ki so čim bolj sledljive za nadzor celotnega procesa – od kmetije do vilic.

Visoka kakovost
Vedno izbiramo certificirane sestavine – tako učinkovine kot pomožne snovi – visoke kakovosti, da telo bolje absorbira naša prehranska dopolnila.

Bonus učinki za zdravje
Vedno poskušamo kombinirati različne sestavine, tako da se med seboj okrepijo in dajejo bonus učinke. Imenujemo ga pospeševalnik večkratnih učinkov.

Varna prehranska dopolnila z visoko biološko uporabnostjo

Grace Wellness ponuja prehranska dopolnila, ki so varna, vendar tudi enostavna za asimilacijo za vaše telo. Uporabljamo izključno visokokakovostne sestavine, ki so bile pridobljene s trajnostnimi metodami in so sledljive. Sodelujemo le z dobavitelji s proizvodnimi obrati, ki so certificirani po mednarodno priznanih sistemih kakovosti in varnosti GMP (Skladnost z dobro proizvodno prakso), BRC Globalni standard za varnost hrane in ISO 22000 (Sistem upravljanja varnosti hrane). Skupaj to pomeni, da imamo nadzor nad proizvodnjo in pakiranjem naših izdelkov, od kmetije do vilic.

Lažje je živeti zdravo

Večina ljudi ve, da lahko uravnotežena prehrana vsebuje hranila, ki jih potrebujemo. Vendar pa ni vedno lahko zagotoviti, da dobimo vse, kar potrebujemo. Včasih manjka znanja, včasih pa časa. Včasih so potrebe edinstvene, na primer, ko se staramo ali intenzivno telovadimo.

Z Grace Wellness dobite prehranska dopolnila dostavljena v vaš poštni nabiralnik v intervalih, ki jih določite glede na to, koliko jih potrebujete vsak dan, po cenah, ki si jih lahko privoščijo vsi. To olajša vzpostavitev dobrih navad.

Grace – sprunget ur vetenskap och ett brinnande engagemang

Grace Wellness je rezultat srečanja Per-Arneja s Claesom. Profesor Per-Arne Öckerman je od sredine šestdesetih let prejšnjega stoletja objavil do 400 znanstvenih del – predvsem s področja prehrane – in bil strokovnjak v okviru Nacionalnega odbora za zdravje in dobro počutje pri pripravi splošnih prehranskih priporočil. Spoznal je podjetnika Claesa Julina, ki je delil njegopvo zanimanje za zdravstveni sektor in je lahko dodal svoje izkušnje z pakiranjem, proizvodnjo in distribucijo izdelkov. Oba sta želela pomagati ljudem živeti dolgo in zdravo življenje in videla sta potrebo po znanstveno oblikovanih prehranskih dopolnilih, ki so na voljo čim večim ljudem. Tako se je rodila znamka Grace Wellness.

tips och råd

Katere dodatke potrebujete?

Nasveti in nasveti o prehranskih dopolnilih in zdravju.