Služba za pomoč strankam

Služba za pomoč strankam z veseljem odgovori na vaša vprašanja o vsem v zvezi z našimi izdelki in naročninami.

Pomoč za stranke

Če imate kakršna koli vprašanja, vas lepo vabimo, da nas kontaktirate, ali pa lahko preverite, če najdete odgovor spodaj.

E-poštna: info@gracewellness.si
Tel: +46 (0)8-509 332 01
Centrala je odprta med tednom od 8. do 17. ure

Moja naročnina

Naročiti se na prehranska dopolnila Grace Wellness bi naj bilo enostavno. Zato lahko upravljate svojo naročnino in intervale za vaše izdelke ponastavite. Mogoča je tudi prekinitev za nekaj časa.

Vprašanja in odgovori

Naročnina
V Grace imamo več različnih ponudb glede naših različnih izdelkov. Kako izgleda vaša naročnina, je odvisno od tega, katero ponudbo ste izbrali. Informacije o vaši ponudbi najdete v potrditvi naročila ali na vašem začetnem računu. Če imate vprašanja glede vaše naročnine, vas lepo vabimo, da se obrnete na službo za pomoč strankam.

Svojo naročnino lahko kadar koli prekličete. Po preklicu pošiljke ne bodo več poslane.
Ste katerega od naših izdelkov dobili preveč? Intervali naših naročnin so določeni glede na priporočen vnos posameznega dodatka, če pa želite intervale vseeno spremeniti, seveda ni problema. Sami spremenite intervale prek Moje naročnine ali se obrnite na našo službo za pomoč strankam in pomagali vam bomo začasno ustaviti ali spremeniti intervale med pošiljanjem.

Vaši dodatki vam bodo vsaka dva meseca dostavljeni neposredno na dom.
Sporazum in pravica do odstopa
Uporabljamo zakon o pogodbah sklenjenih na daljavo in pogodbah sklenjenih izven poslovnih prostorov (2005: 59). To pomeni, da imate kot potrošnik vedno pravico do odstopa 14 dni od dneva, ko ste prejeli prvotno pošiljko.Vid retur får din produkt inte vara använd. Du har rätt att undersöka varan, men måste kunna sända tillbaka den komplett och i oförändrat skick för att din retur ska godkännas. Om varan returneras använd kommer den att återsändas till dig. Det är också viktigt att ditt kund- eller personnummer medföljer i returen för att vi ska kunna identifiera vem den tillhör. Du står själv för kostnaden för returfrakten, men behöver inte betala eventuell faktura du mottog med startpaketet.

Upoštevajte, da pravica do odstopa velja samo za vaš začetni paket in ne za tekoče dobave naročnine.
Naš naslov za vračilo je:
Grace Wellness
Box 11127
100 61 Stockholm

Om du önskar returnera en vara ber vi dig kontakta kundservice på tel 08-509 332 00 för att undvika att det hinner skickas fler produkter eller fakturor.

Za telefonsko prodajo uporabljamo dve komplementarni obliki potrjevanja pogodb: zvočni posnetek in sprejem prek SMS-a. Med pogovorom se naredi zvočni posnetek, o čemer sta se prodajalec in potrošnik dogovorila. Ta zvočni posnetek zagotavlja varnost tako za stranko kot za prodajalca. Ob potrditvi snemanja so jasno navedeni vsi pogodbeni pogoji in potrošnik je obveščen, ko se snemanje začne.

Če želite slišati svoj zvočni posnetek, se obrnite na službo za pomoč strankam.

Za celotne pogodbene pogoje – kliknite tukaj.

Za celotne pogodbene pogoje – kliknite tukaj.
Telemarketing
Če se sprašujete, zakaj vas kličemo, je to zato, ker ste sodelovali v tržni raziskavi, akciji ali opravili nakup. Skoraj vse tržne raziskave, akcije in nakupi vključujejo informacije, da se vaši podatki lahko uporabljajo za namene tretjih oseb, kot je trženje. Da lahko dostopamo do vaše številke mobilnega telefona, ste te podatke aktivno sprejeli, ko ste odobrili pogoje pogodbe. V Grace Wellnessu seveda sledimo pravilom panoge, ki sta jih med drugim razvila SWEDMA in Kontakta, da bi postali del resne panoge.
Če želite, da vas Grace odstrani iz seznama za nadaljnji stik po telefonu ali e-pošti, nas kontaktirajte na customerservice@grace-wellness.com in vnesite ime, telefonsko številko in e-poštni naslov, ki jih želite blokirati.
Prevzemamo odgovornost za vse osebne podatke – kot so ime, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, datum rojstva itd. – ki nam jih posredujete ali jih prejmemo ob nakupu. Upoštevamo pravila, določena v Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR). Več o tem, kako obdelujemo osebne podatke, preberite v naših splošnih pogojih in določilih.

Za celotne pogodbene pogoje – kliknite tukaj.

Za celotne pogodbene pogoje – kliknite tukaj.
Vprašanja v zvezi z računi

Pri upravljanju naših računov sodelujemo z (). To pomeni, da kot stranka vedno opravite plačila na (). Če imate vprašanje, ki se posebej nanaša na vaše plačilo, se obrnite na službo za pomoč strankam (). Če se vaše vprašanje dejansko nanaša na vašo naročnino ali izdelek, pa nas boste namesto tega kontaktirali neposredno v Grace Wellness.
Vse vaše pošiljke plačate preko računa, ki ima plačilni rok 30 dni od dneva tiska.

Capway Finance AB
Bankgiro: 5408-7291

Tel: 010 – 198 91 20
E-post: kundservice@capway.se

Račun z opominom se pošlje le, če je vaš račun zapadel in ga niste plačali. Običajno traja 1–3 delovne dni, da se vaše plačilo registrira. Če ste plačali isti dan kot je datum zapadlosti in prejeli opomnik, lahko to prezrete.

Izdelek in garancija
V Grace Wellnessu svoje izdelke prodajamo po telefonu in internetu. Svoje izdelke ponujamo v rešitvah, ki vam kot potrošniku najbolj ustrezajo. Če ste izbrali naročnino, bodo vaši izdelki cenejši.
Grace Wellness je rezultat srečanja Per-Arneja s Claesom. Profesor Per-Arne Öckerman je od sredine šestdesetih let prejšnjega stoletja objavil do 400 znanstvenih del – predvsem s področja prehrane – in bil strokovnjak v okviru Nacionalnega odbora za zdravje in dobro počutje pri pripravi splošnih prehranskih priporočil. Spoznal je podjetnika Claesa Julina, ki je delil njegopvo zanimanje za zdravstveni sektor in je lahko dodal svoje izkušnje z pakiranjem, proizvodnjo in distribucijo izdelkov. Oba sta želela pomagati ljudem živeti dolgo in zdravo življenje in videla sta potrebo po znanstveno oblikovanih prehranskih dopolnilih, ki so na voljo čim večim ljudem. Tako se je rodila znamka Grace Wellness.
Grace Wellness ponuja prehranska dopolnila, ki temeljijo na švedski znanosti in visokokakovostnih sestavinah. Svoje izdelke prodajamo izključno v obliki naročnine in jih dostavljamo neposredno v vaš poštni nabiralnik po cenah, ki si jih lahko privoščijo vsi, da si lahko pridobite zdrave navade.
Ne glede na to, ali so naše skrbno izbrane sestavine sestavljene iz ribjega olja s certifikatom FoS ali skrbno ekstrahiranih bioflavonoidov iz kitajskih citrusov, formula vseh naših prehranskih dopolnil od prvega dne temelji na znanstvenih spoznanjih. Njihova proizvodnja poteka v strogo nadzorovanih obratih. Vse to zato, da lahko kot potrošnik zaupate izdelkom Grace Wellness.
Grace Wellness uporablja samo snovi, ki so bile ekstrahirane na način, ki ne škoduje naravi ali ljudem in uporablja čim več naravnih sestavin, katerih poreklo je sledljivo. Imamo nadzor nad celotnim procesom – od kmetije do vilic.
Naši dodatki so proizvedeni v skrbno nadzorovanih in certificiranih obratih in vedno vsebujejo certificirane sestavine – tako aktivne kot pomožne snovi – visoke kakovosti, da lahko telo bolje absorbira naša prehranska dopolnila.

Kliknite tukaj če želite prebrati o naših izdelkih.